ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ - ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ HONDA ASTREA & YAMAHA CRYPTON ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ - ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΓΙΑ HONDA ASTREA & YAMAHA CRYPTON ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ
Κωδικός: e-6639  

Αναβατήρες - μασπιέδες αλουμινίου για HONDA ASTREA & YAMAHA CRYPTON συνοδηγού  0019015

€10,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ενδεικτικό κόστος τοποθέτησης ανα τεμ.: €8,00 (+ΦΠΑ)

Άμεσα διαθέσιμο

Ζεύγος

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Ζευγάρι αναβατήρες - μασπιέδες αλουμινίου για HONDA ASTREA & YAMAHA CRYPTON συνοδηγού

Οι συγκεκριμένοι αντικαθιστούν τα παλιά χωρίς καμία μετατροπή, εφαρμόζουν ακριβώς στα παραπάνω μοντέλα.

Ωστόσο έχουμε προσαρμόσει τους μασπιέδες και σε άλλα μοντέλα όπως
KAWASAKI KLR250 / 650
YAMAHA DT125 / 200 & XT400 / 500 /600.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΑναβατήρες - μασπιέδες αλουμινίου για HONDA ASTREA & YAMAHA CRYPTON συνοδηγού

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.