ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ - ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ HONDA CBR900 RR ( 929 )
ΑΝΟΡΘΩΤΗΣ - ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ HONDA CBR900 RR ( 929 )
Κωδικός: 04601170  

Ανορθωτής - Ρυθμιστής σταθεροποιητής τάσης HONDA CBR900 RR ( 929 )

€97,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Ανορθωτής - Ρυθμιστής σταθεροποιητής τάσης
της Αμερικάνικης ELECTROSPORT.

Είναι ιδανικός για αντικατάσταση του γνησίου.

Ταιριάζει σε HONDA CBR900 RR ( 929 )
χωρίς μετατροπή
με γνήσιο κωδικό 31600-MCJ-641.

Δίνεται ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΑνορθωτής - Ρυθμιστής σταθεροποιητής τάσης HONDA CBR900 RR ( 929 )

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Ανορθωτές, μπομπινοφόροι USA Η αμερικάνικη εταιρεία ηλεκτρικών PROCOM , ονομάστηκε ELECTROSPORT και προσφέρει πλήρη γκάμα ανορθωτών και μπομπινοφόρων για τα περισσότερα μοτό της αγοράς.

Δεδομένη αμερικάνικη ΟΕΜ ποιότητα και λογική τιμή.

ELECTROSPORT
Ανορθωτές, μπομπινοφόροι USA
Η αμερικάνικη εταιρεία ηλεκτρικών PROCOM , ονομάστηκε ELECTROSPORT και προσφέρει πλήρη γκάμα ανορθωτών και μπομπινοφόρων για τα περισσότερα μοτό της αγοράς. Δεδομένη αμερικάνικη ΟΕΜ ποιότητα και λογική τιμή.