ΜΠΙΛΙΕΣ (ΡΑΟΥΛΑ) ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ DR.PULLEY 25X15 8PCS
ΜΠΙΛΙΕΣ (ΡΑΟΥΛΑ) ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ DR.PULLEY 25X15 8PCS
Κωδικός: e-6833  

Μπίλιες (ράουλα) φυγοκεντρικού DR.PULLEY 25X15 8pcs  29802332

€49,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ενδεικτικό κόστος τοποθέτησης ανα τεμ.: €40,00 (+ΦΠΑ)

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Κιτ

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Διατηρήστε την εκρηκτική χαμηλή επιτάχυνση και φθάστε στις υψηλότερες κορυφαίες ταχύτητες.

Τα Dr. Pulley Sliders είναι αντίβαρα για την εμπρός φυγοκεντρική τροχαλία του scooter με διαφορετική σχεδίαση από τα κοινά στρογγυλά ράουλα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα γνήσια ή στα βελτιωμένα Variator

Ολισθαίνουν μέσα στην τροχαλία και ρυθμίζουν την απόδοση πιο αποτελεσματικά από τα τυποποιημένα στρογγυλά.

Διαρκούν περισσότερο από τα παραδοσιακά κυλινδρικά ράουλα επειδή γλιστρούν.

Επιλέξτε το βάρος από τις επιλογές γραμμαρίων.

Ο κατασκευαστής προτείνει 10-15% λιγότερα γραμμάρια από τα κανονικά για καλύτερη απόδοση.

Αν δεν είστε σίγουρος/η για το προϊόν που έχετε επιλέξει ότι εφαρμόζει στο μοντέλο σας
επικοινωνήστε μαζί μας ή γράψτε το στα σχόλια που εμφανίζονται κατά την αγορά τον αριθμό πλαισίου.
Πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ελέγχουμε για την εφαρμογή του, επικοινωνούμε
και στέλνουμε πάντα το κατάλληλο για το μοντέλο σας.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΜπίλιες (ράουλα) φυγοκεντρικού DR.PULLEY 25X15 8pcs

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Η Dr Pulley ασχολείται με την βελτίωση της μετάδοσης σε scooter.


Σχεδιάζει και κατασκευάζει μπίλιες, βαριατόρ και σιαγώνες φυγοκεντρικού συμπλέκτη.
Τα προϊόντα της είναι καινοτόμα και πατενταρισμένα κάνοντας την διαφορά στην αυτόματη μετάδοση σε ένα σύγχρονο σκούτερ.

Ειδικά τα sliding roller SR όπως τα ονομάζει η Dr. Pulley έχουν μοναδικό σχεδιασμό πολυγωνικό με συνέπεια μετά από πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα να κρατούν το ίδιο σχήμα. Είναι κατασκευασμένα από πολυμερές-νάιλον υψηλής ποιότητας το οποίο συνεργάζεται πολύ καλά με το αλουμίνιο.

Τα σιαγωνάκια φυγοκεντρικού HIT είναι κατασκευασμένα να ρυθμίζονται ώστε να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του αναβάτη για το αυτόματο αμπραγιάζ της μετάδοσης.

Η εμπρός τροχαλία – βαριατόρ Tuning Sportvario σχεδιάστηκε ώστε να δίνει πιο άμεση κίνηση στον ιμάντα και σε συνδυασμό με τις μπίλιες – ράουλα της dr.pulley να αποδίδει καλύτερα από το εργοστασιακό.