ΠΙΡΟΥΝΙ OHLINS CARTRIDGE KIT NIX 22 ΓΙΑ KAWASAKI NINJA 400 FKS224
ΠΙΡΟΥΝΙ OHLINS CARTRIDGE KIT NIX 22 ΓΙΑ KAWASAKI NINJA 400 FKS224
Κωδικός: e-17565  

Πιρούνι Ohlins Cartridge Kit Nix 22 Για Kawasaki Ninja 400 FKS224  81FKS224

€763,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Δωρεάν αποστολή
Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Τα κιτ πιρουνιού της NIX 22 βασίζεται στην εμπειρία που αποκτήσε η Ohlins μέσα από δεκαετίες δοκιμών και αγώνων σε πρωταθλήματα παγκόσμιου επιπέδου. Τα κιτ προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με σταθερά χαρακτηριστικά απόσβεσης, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει εξαιρετική άνεση και συμβάλλει στην εμπιστοσύνη του αναβάτη.

Κάθε κιτ Ohlins NIX 22 έχει δοκιμαστεί εκτενώς και είναι προσαρμοσμένο ώστε να ταιριάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και χαρακτηριστικά για κάθε μοτοσυκλέτα ξεχωριστά. Σε συνδυασμό με την αποδεδειγμένη σχεδίαση "NIX", η οποία διαθέτει απόσβεση συμπίεσης στο αριστερό πιρούνι και απόσβεση επαναφοράς στο δεξί, επιτρέπει πιο ακριβή λειτουργία και σταθερότητα.
Όλες οι ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της προφόρτισης του ελατηρίου γίνονται στο επάνω μέρος.

Ταιριάζει ακριβώς στο εργοστασιακό πιρούνι.
Δεν περιλαμβάνονται τα ελατήρια.
Πωλούνται ζευγάρια.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΠιρούνι Ohlins Cartridge Kit Nix 22 Για Kawasaki Ninja 400 FKS224

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.