ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA ΓΙΑ HONDA SH350 - FORZA 350 - ADV 350
ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΟΣ DNA ΓΙΑ HONDA SH350 - FORZA 350 - ADV 350
Κωδικός: e-16779 -15%  

Φίλτρο Αέρος DNA Για Honda SH350 - Forza 350 - ADV 350  P-H35SC21-01

€102,00  €120,00 Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Δωρεάν αποστολή
Άμεσα διαθέσιμο

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Ένα ακόμη νέο φίλτρο αέρος υψηλής απόδοσης της DNA είναι πλέον στην διάθεσή μας και ταιριάζει στα παρακάτω μοντέλα της Honda:

- ADV 350 22-23
- SH 350i 21-23
- Forza 250 21-23
- Forza 350 21-23

Το συγκεκριμένο φίλτρο αέρος έχει σχεδιαστεί με την πρωτοποριακή τεχνολογία σχεδιασμού FCD, η οποία:

Α. Επιτρέπει στο πτυχωτό στοιχείο του φίλτρου να ακολουθεί με ακρίβεια το περίγραμμα από το φιλτροκούτι.
Β. Εξαλείφει τα νεκρά σημεία που προκαλούν αναταράξεις και μειώνουν την ισχύ.
Γ. Αυξάνει την ροή του αέρα και η αποδοτικότητα του φιλτραρίσματος, εκμεταλλευόμενη το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του φίλτρου.

Το φίλτρο έχει ένα τέλειο αεροστεγές σφράγισμα λόγω της υψηλής ποιότητας φλάντζας EVA, προσφέροντας έτσι εγγυημένη εγκατάσταση του φίλτρου χωρίς προβλήματα.

Η αποτελεσματικότητα φιλτραρίσματος είναι πολύ υψηλή φτάνοντας το 98% - 99% (ISO 5011).

Έχει την δυνατότητα μεγάλου ποσοστού κατακράτησης της σκόνης.

Η ροή αέρος του φίλτρου ξεπερνάει κατά +93.90% το εργοστασιακό φίλτρο.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΦίλτρο Αέρος DNA Για Honda SH350 - Forza 350 - ADV 350

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Το φίλτρο αέρος DNA μπορεί να διαρκέσει όσο η ζωή της μοτοσυκλέτας.

Ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος που αφορά την κατασκευή αλλά και την επιλογή των υλικών, είναι μερικοί από τους παράγοντες που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εγγύηση Εφόρου ζωής!
Τα Φίλτρα Αέρος Υψηλής Απόδοσης DNΑ®, «εγκλωβίζουν» όλα τα σωματίδια σκόνης ακόμη και τα απειροελάχιστα (κάτω των 5 microns), εξασφαλίζοντας ότι στον κινητήρα θα εισέλθει μόνο φρέσκος και καθαρός αέρας.
Ο μοναδικός επαναστατικός σχεδιασμός FCD αποτελεί μια νέα καινοτομία της DNA® χρησιμοποιώντας πάνω από 80% μεγαλύτερη περιοχή φιλτραρίσματος, αυξάνοντας σημαντικά την ροή του αέρα.
Η αυξημένη ροή αέρα ενός φίλτρου DNA, σημαίνει αύξηση της ισχύς και της ροπής του κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σε αύξηση άνω των +12 hp (σύνηθες φαινόμενο σε κάποια μοντέλα), με συνέπεια να έχουμε άμεση απόκριση του γκαζιού και καλύτερο έλεγχο του οχήματος.
Η DNA βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση νέων στόχων, ανακαλύπτει και δοκιμάζει καινούρια υλικά και κατασκευαστικές μεθόδους, έτσι ώστε να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα, την δύναμη και την προστασία στα υψηλότερα επίπεδα, για να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά: το πρότυπο δηλαδή στην υψηλή απόδοση των φίλτρων αέρος