ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ GS  GT6A GM5Z-3B ( YB5L-B ) 12V 6AH
ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ GS  GT6A GM5Z-3B ( YB5L-B ) 12V 6AH
 Κωδικός OEM: GT6A  

Μπαταρία κλειστού κυκλώματος GS GT6A GM5Z-3B ( YB5L-B ) 12V 6AH

€28,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

GT6A (Maintenance Free Battery - Sealed Type)

Μπαταρία κλειστού κυκλώματος GS GT6A 12V 6AH

Αντικαθιστά την μπαταρία με κωδικό - τύπο GM5Z-3B ( YB5L-B ) χωρίς καμία μετατροπή.
Διαρκεί παραπάνω και έχει περισσότερα αμπέρ εκκίνησης.

ΔΕΝ χρειάζεται φόρτιση και είναι φορτισμένη από το εργοστάσιο.

Δεν χρειάζεται συντήρηση ελέγχοντας και συμπληρώνοντας υγρά.

Κατάλληλη για
HONDA ASTREA GRAND, SUPRA
YAMAHA CRYPTON 105
KAWASAKI KAZER

Product Specification / Models
- Length: 121 mm

- Width: 62 mm

- Height: 131 mm

- Total Height: - mm

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΜπαταρία κλειστού κυκλώματος GS GT6A GM5Z-3B ( YB5L-B ) 12V 6AH

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Οι υψηλής απόδοσης μπαταρίες GS έχουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που δίνουν την μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία με την πιο σπινθηροβόλα δύναμη.


Η τεχνολογία του ανασυνδυασμένου αερίου εξαλείφει την διαρροή: από τη στιγμή που η μπαταρία γεμίζει με ηλεκτρολύτη, είναι μόνιμα σφραγισμένη - δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε ξανά με τον έλεγχο του επιπέδου του ηλεκτρολύτη.
Προστατέψτε το πολύτιμο σας δίτροχο, τα εξαρτήματα του και τα αξεσουάρ σας από την καταστροφή που μπορεί να προκαλέσει ο ηλεκτρολύτης.
Η σειρά υψηλής απόδοσης GS έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιάς μπαταρίας που δεν χρειάζεται συντήρηση και είναι η καλύτερη επιλογή σας για τις μοτοσυκλέτες, σκούτερ, ATV, θαλάσσια scooter και jet ski.