ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ EMGO ΜΕ ΣΑΜΠΡΕΛΑ Η ΧΩΡΙΣ (TUBELESS)
ΣΕΤ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ EMGO ΜΕ ΣΑΜΠΡΕΛΑ Η ΧΩΡΙΣ (TUBELESS)
Κωδικός: e-1204  

Σετ επισκευής ελαστικών EMGO με σαμπρέλα η χωρίς (tubeless) 84-97600

€20,14  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Κιτ

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Για ελαστικά με σαμπρέλα ή χωρίς.
Αφού πρώτα επισκευάσετε το ελαστικό σας
Απλά συνδέστε το ελαστικό σας με το σημείο που μπαίνει το μπουζί μέσω του σωλήνα που περιλαμβάνεται στο κιτ και πατήστε μίζα.

Το κιτ περιλαμβάνει εξαρτήματα για όλους τους τύπους μπουζί.

Για όλα τα μοντέλα

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΣετ επισκευής ελαστικών EMGO με σαμπρέλα η χωρίς (tubeless)

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.