ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ  BLACK & DECKER 6V & 12V BDV090
ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ  BLACK & DECKER 6V & 12V BDV090
 Κωδικός OEM: BDV090-QS  

Φορτιστής & συντηρητής μπαταριών BLACK & DECKER 6V & 12V BDV090

€44,90  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Κατόπιν παραγγελίας (Αποστολή σε 1 μήνα)

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Φορτιστής & συντηριτής μπαταριών
BLACK & DECKER 6V & 12V BDV090
1 amp.

Αυτόματος Φορτιστής και συντηρητής μπαταρίας για όλες τις μπαταρίες κλειστού κυκλώματος.

Διατηρεί τις μπαταρίες σε άριστη κατάσταση και πλήρως φορτισμένες όλο το χρόνο.
Ένας φορτιστής για όλες τις ανάγκες φόρτισης.
3 τρόποι σύνδεσης για φόρτιση της μπαταρίας.
Προστασία ανάποδης πολικότητας.
Οθόνη LED


Βάρος 680gr
2 Χρόνια εγγύηση

Για όλα τα μοντέλα

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΦορτιστής & συντηρητής μπαταριών BLACK & DECKER 6V & 12V BDV090

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.