ΕΞΑΤΜΙΣΗ   MOTOSPORT ΓΙΑ HONDA ΠΑΠΙ (ΑΝΑΓΛΥΦΗ Φ.60)
ΕΞΑΤΜΙΣΗ   MOTOSPORT ΓΙΑ HONDA ΠΑΠΙ (ΑΝΑΓΛΥΦΗ Φ.60)
Κωδικός: 250009  

Εξάτμιση MOTOSPORT για HONDA ΠΑΠΙ (ΑΝΑΓΛΥΦΗ Φ.60)

€63,89  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ενδεικτικό κόστος τοποθέτησης ανα τεμ.: €15,00 (+ΦΠΑ)

Παράδοση σε 4-10 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Χρωμιομένη εξάτμιση υψηλής αντοχής

Με ανάγλυφη σφραγίδα τύπου Yusumura

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΕξάτμιση MOTOSPORT για HONDA ΠΑΠΙ (ΑΝΑΓΛΥΦΗ Φ.60)

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Η κατασκευαστική εταιρεία Motosport ιδρύθηκε το 1990 από τον Ευάγγελο Γιάζμπο αξιοποιώντας την εμπειρική γνώση και στοχεύοντας στο σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατμίσεων μοτοσικλέτας στον Ελλάδα.


Η Βιοτεχνία για τις ανάγκες της εποχής αναβαθμίστηκε με νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό.

Χρησιμοποιεί άριστα υλικά υψηλής αντοχής
• Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος (τεστ-δοκιμές-δυναμομετρήσεις) των προϊόντων κατά την παραγωγή και ολοκλήρωση τους
• Προσεγμένο φινίρισμα
• Πλήρης γκάμα για όλες τις μοτοσικλέτες και τα σκούτερ
• Κάθε χρόνο ενημερωνόμαστε από τις διεθνής εκθέσεις του εξωτερικού (Γερμανία – Ιταλία κ.α) με στόχο πάντα τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των προϊόντων μας.
• Ειδικές κατασκευές
• Προσιτές τιμές αγοράς