ΠΑΛΜΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BC EASY 900 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
ΠΑΛΜΙΚΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BC EASY 900 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ
Κωδικός: e-2915  

Παλμικός φορτιστής μπαταρίας BC EASY 900 μοτοσυκλέτας

€58,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Φορτιστής μπαταρίας BC EASY 900 ,ο οποίος διαθέτει τεχνολογία με κύκλο φόρτισης σε 4 βήματα. Η συσκευή ελέγχεται εσωτερικά από έναν μικροεπεξεργαστή και παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο
την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας και εκτέλεσης αυτόνομα τα 4 βήματα.

-1.Εκκίνηση : ελέγχει αν έχει βραχυκυκλώσει κάποιο στοιχείο και αν η μπαταρία μπορεί να επαναφορτιστεί.
-2.Ήπια επαναφόρτιση : αν η μπαταρία έχει αποφορτιστεί αρκετά , η συσκευή παρέχει ελαφρύ παλμικό ρεύμα για να μπορέσει να επανέλθει.
-3.Πλήρη επαναφόρτιση : παρέχεται πλήρη ρεύμα στην μπαταρία φέρνοντάς την στην καλύτερη κατάσταση. Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη
η συσκευή μεταβαίνει στην επόμενη φάση.
-4.Συντήρηση : η συσκευή κρατά την μπαταρία στην καλύτερη κατάσταση για όσο χρόνο παραμένει το όχημα σε κατάσταση ακινησίας.

Διαθέτει οδηγίες στα Ελληνικά και καλύπτεται από 3 χρόνια εγγύηση.

Για όλα τα μοντέλα

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΠαλμικός φορτιστής μπαταρίας BC EASY 900 μοτοσυκλέτας

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Οι Ιταλικοί φορτιστές BC φορτίζουν και συντηρούν την μπαταρία.

Έχουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και είναι συμβατοί με όλους τους τύπους μπαταριών. Ακόμα δεν επηρεάζουν τα ηλεκτρικά της μηχανής και έχουν προστασία για βραχυκύκλωμα, αναστροφή πολικότητας και υπερθέρμανση. Είναι 100% αυτόματοι και διαθέτουν γρήγορο σύστημα σύνδεσης.