ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΦΪΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ MOTOREX OIL 206 1 ΛΙΤΡΟ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΦΪΛΤΡΟΥ ΑΕΡΑ MOTOREX OIL 206 1 ΛΙΤΡΟ
Κωδικός: e-21919  

Λιπαντικό Φϊλτρου Αέρα Motorex Oil 206 1 Λίτρο MTXUNIOIL09

€19,10  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Αναπτύχθηκε ειδικά για φίλτρα αέρος. Ειδική σύνθεση χωρίς επικίνδυνα χημικά και άφλεκτο ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές. Μίγμα έτοιμο για χρήση. Πλήρως βιοδιασπώμενο.

- Βέλτιστη προστασία από άμμο, σκόνη και νερό
- Πολύ καλή πρόσφυση
- Μειώνει τη φθορά
- Βέλτιστη ροή αέρα
- Αυξάνει τη διάρκεια ζωής

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΛιπαντικό Φϊλτρου Αέρα Motorex Oil 206 1 Λίτρο

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Πίσω από κάθε δυνατό brand βρίσκονται εξαιρετικά προϊόντα και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο ιδρυτής της εταιρίας και πρωτοπόρος Arnold Bucher ξεκίνησε παράγοντας προϊόντα φροντίδας δέρματος και δαπέδου με την ονομασία REX στo Bützberg της Ελβετίας το 1917. Η αύξηση της ζήτησης στα μηχανοκίνητα οχήματα οδήγησε σε μία στροφή-αλλαγή στις επαγγελματικές δραστηριότητες και έτσι η REX μετονομάστηκε σε MOTOREX το 1947.