ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟ-ATV-SNOWMOBILLE ΤΗΣ YUASA MB2020
ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΤΟ-ATV-SNOWMOBILLE ΤΗΣ YUASA MB2020
Κωδικός: 4070115 -10%  

Φορτιστής & συντηρητής μπαταριών γιά μοτο-atv-snowmobille της YUASA MB2020

€108,00  €120,00 Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

έως 6 άτοκες δόσεις

Εξαντλήθηκε

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Αυτόματος Φορτιστής & συντηρητής μπαταριών γιά μοτο-atv-snowmobille της YUASA MB2020.

Φορτίζει όλους τους τύπους μπαταριών 12V.

Διαθέτει:
-Eιδικό πρόγραμμα για καινούργιες μπαταρίες.
-Πρόγραμμα για φόρτιση με την σχετική ένδειξη ότι είναι έτοιμη.
-Πρόγραμμα για κουρασμένες μπαταρίες και σχετική ένδειξη αν είναι OK η είναι για απόσυρση.

Είναι κατάλληλος για την συντήρηση της μπαταρίας σε οχήματα που δεν χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Διαθέτει ενδείξεις γιά την κατάσταση της μπαταρίας.

Για όλα τα μοντέλα

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΦορτιστής & συντηρητής μπαταριών γιά μοτο-atv-snowmobille της YUASA MB2020

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

H Yuasa με έδρα την Ιαπωνία είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μπαταριών μοτοσυκλέτας στον κόσμο.

Είναι πρωτοπόρος στις καινοτομίες και στην φιλοσοφία της έχει πάντα την εξέλιξη και ανάπτυξη καινούργιων τεχνολογιών. Συνεργάζεται στενά με τα μεγαλύτερα εργοστάσια Παγκοσμίως, σε θέματα ηλεκτροκίνησης, όπως η Toyota, η Nissan και η Honda.