ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΕΠΑΦΩΝ FACOM 250ML
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΕΠΑΦΩΝ FACOM 250ML
Κωδικός: 00-6064  

Καθαριστικό Σπρέι Επαφών Facom 250ml

€8,00  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Τεμάχια

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Το καθαριστικό επαφών Facom διασπά τις καταθέσεις λίπους, απωθεί τη σκόνη και την υγρασία, και εξαλείφει τις καταθέσεις από την οξείδωση. Όταν εφαρμόζεται σε ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συνδέσεις εξαλείφει τις κακές επαφές στις οποίες οφείλονται οι συνεχόμενες ή διακοπτόμενες βλάβες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προληπτικά για καλύτερη αξιοπιστία και βέλτιστες επιδόσεις στη διάρκεια του χρόνου.Σπρέι που χρησιμοποιείται σε όλες τις θέσεις χάρη στη βαλβίδα «360°» που διαθέτει.
Προϊόν ημιδιαφανές.
Στεγνώνει γρήγορα και δεν στάζει.
Σύνθεση συμβατή με την πλειονότητα των συνηθισμένων υλικών (μέταλλα, πλαστικά, καουτσούκ).


Εφαρμογές: σε όλους τους τύπους ηλεκτρικών επαφών: συνδετήρες, επαφείς, διακόπτες, ακροδέκτες, ντουί, ρελέ, ανιχνευτές. Στη βιομηχανική συντήρηση, τη μηχανική αυτοκινήτων, τη ναυτική τέχνη, μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, μηχανές-εργαλεία, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, πληροφορική, μαστορέματα


Τρόπος χρήσης: Θέσετε το κύκλωμα εκτός τάσης πριν από τη χρήση του προϊόντος. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επαφή που θέλετε να καθαρίσετε, από απόσταση περίπου 15cm. Αφήστε το να δράσει. Περιμένετε μέχρι να εξαερωθεί εντελώς το προϊόν προτού επανασυνδέσετε την επαφή.


ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ


Τοξικό για τους θαλάσσιους οργανισμούς, μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες δυσμενείς επιπτώσεις στο υδάτινο περιβάλλον. Ερεθίζει το δέρμα. Εξαιρετικά εύφλεκτο. Η εισπνοή αναθυμιάσεων μπορεί να προκαλέσει υπνηλία και ιλίγγους. Διατηρείτε το μακριά από φλόγες ή πηγές σπινθήρων — Μην καπνίζετε. Να φυλάγεται μακριά από τα παιδιά. Μην εισπνέετε τα αερολύματα. Μην πετάτε τα υπολείμματα στον υπόνομο. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε αμέσως ένα γιατρό και δείξτε του τη συσκευασία ή την ετικέτα. Περιέκτης υπό πίεση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Μην το τρυπήσετε και μην το κάψετε ακόμη και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε προς το μέρος μιας φλόγας ή ενός φλεγόμενου αντικειμέν

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΚαθαριστικό Σπρέι Επαφών Facom 250ml

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.