ΛΑΔΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ MOTOREX MINERAL 75ML
ΛΑΔΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ MOTOREX MINERAL 75ML
Κωδικός: MTXUNIOIL59  

Λάδι υδραυλικού συμπλέκτη MOTOREX Mineral 75ml

€7,70  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Εξαντλήθηκε

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Λάδι υδραυλικού συμπλέκτη MOTOREX Mineral 75m

Κατάλληλο για υδραυλικούς συμπλέκτες που χρησιμοποιούν mineral λάδι ( Magura ) και όχι DOT4.

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΛάδι υδραυλικού συμπλέκτη MOTOREX Mineral 75ml

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

Πίσω από κάθε δυνατό brand βρίσκονται εξαιρετικά προϊόντα και αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Ο ιδρυτής της εταιρίας και πρωτοπόρος Arnold Bucher ξεκίνησε παράγοντας προϊόντα φροντίδας δέρματος και δαπέδου με την ονομασία REX στo Bützberg της Ελβετίας το 1917. Η αύξηση της ζήτησης στα μηχανοκίνητα οχήματα οδήγησε σε μία στροφή-αλλαγή στις επαγγελματικές δραστηριότητες και έτσι η REX μετονομάστηκε σε MOTOREX το 1947.