ΜΠΡΕΛΟΚ ΘΗΚΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ YAMAHA
ΜΠΡΕΛΟΚ ΘΗΚΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ YAMAHA
Κωδικός: NORUNIKEY02  

Μπρελόκ Θήκη Κλειδιών Με Λογότυπο YAMAHA

€7,50  Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Εξαντλήθηκε

Θέλετε βοήθεια;

212 1043 000

Μπρελόκ - θήκη κλειδιών με λογότυπο YAMAHA, κατάλληλο για να προστατεύει την τιμονόπλακα ή τα πλαστικά από τα κλειδιά.

Διαστάσεις εσωτερικές : 9,5 X 5.5

YAMAHA

Γράψε τις εντυπώσεις σου από τοΜπρελόκ Θήκη Κλειδιών Με Λογότυπο YAMAHA

Αν εξυπηρετηθήκατε και μείνατε ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας γράψτε τις εντυπώσεις σας ώστε να τις κοινοποιήσουμε εδώ. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

(Κάντε την αξιολόγηση σας εύκολη στην ανάγνωση και κατανοητή χρησιμοποιώντας Ελληνικούς χαρακτήρες με πεζοκεφαλαία και μην χρησιμοποιείτε greeklish.)

*Βαθμολογία:

Το e-moto.gr αναλαμβάνει να αποστείλει την παραγγελία σας μέσα σε 24 ώρες (κατά τις εργάσιμες ημέρες) για τα είδη που είναι άμεσα διαθέσιμα.
Κατά την διαδικασία της παραγγελία σας ενημερώνεστε ΠΡΙΝ την πληρωμή για το κόστος των μεταφορικών, πάντα από το καλάθι σας.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με την Γενική Ταχυδρομική με εξαίρεση πολύ μεγάλα δέματα σε όγκο που αποστέλλονται με τα ΕΛΤΑ η πολύ βαριά που ανάλογα τον προορισμό διακινούνται με μεταφορικές εταιρείες.

Για παραγγελίες άνω των 85,00 ευρώ σύνολο, τα έξοδα μεταφοράς είναι Δ Ω Ρ Ε Α Ν για όλη την Ελλάδα. Η χρέωση των μεταφορικών για όλες τις αποστολές εντός Ελλάδας σε παραγγελίες κάτω των 85 είναι 5 euro. Αντίστοιχα για Κύπρο είναι ΔΩΡΕΑΝ τα έξοδα αποστολής σε παραγγελίες άνω των 200euro και έως 200 είναι 25 euro.

Θέλουμε να είστε 100% ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Αν όμως μετανιώσετε για οποιοδήποτε λόγο,μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός προθεσμίας 15 ημερών Πολιτική Επιστροφών

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την φιλική μας ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, οι οποίοι θα είναι πάρα πολύ πρόθυμοι να σας βοηθήσουν.

NORDCAP ένα όνομα ταυτισμένο με Αξεσουάρ τόσο για τον αναβάτη, όσο και για την μηχανή, για χρήση καθημερινή ή τουριστική, εντός και εκτός πόλης, για πολλά και λίγα χιλιόμετρα.


Η γκάμα εμπλουτίζεται και ανανεώνετε κάθε φορά που προκύπτει η ανάγκη για κάτι καινούριο και διαφορετικό.
Η καλύτερη επιλογή με το μικρότερο κόστος.

Σχετικά προϊόντα